Close Menu
Deskundig advies sinds 1973

BETE HydroClaw

12 maart 2018
BETE HydroClaw

Verstoppingsongevoelig en 360˚ bedekking

Om het verstoppingsprobleem bij het reinigen van tanks en vaten op te lossen heeft BETE een zeer innovatieve tankreiniging sproeier ontwikkeld die meer dan 3 keer de vrije doorgang van de traditionele statische sproeibol biedt, terwijl toch de volledige 360 ° dekking wordt behouden.

Toepasbaar in brouwerijen en wijmakerijen

De HydroClaw is zeer goed toepasbaar waar sproeibollen verstopt kunnen raken door vezels van wort en hop of moutkorrels, iets dat veel voorkomt in brouwerijen. Ook daar waar regelmatig verstopping ontstaat bij het reinigen van tanks of ketels door achterblijvende druivenstengeltjes, -zaadjes,  en -velletjes, zoals in wijnmakerijen, is de HydroClaw dë oplossing voor dit probleem.

De BETE HydroClaw is in nauwe samenwerking met een vooraanstaande Amerikaanse wijnmakerij ontwikkeld, als antwoord op verstoppingen door achterblijvende druivenpitjes en -velletjes in traditionele sproeibollen en roterende sproeiers. In mei 2017 presenteerde BETE al de eerste nieuwe HydroClaw-100 op het Wine Symposium in Californië.

Naast de HydroClaw-100 die door een Ø 76 mm opening past kunnen wij aanvullend hierop nu ook de HydroClaw-42 leveren, welke door een opening van slechts Ø 63.5 mm past.