Close Menu

+ 31 (0)20 497 67 80

BETE HydroPulse

12 september 2016
BETE HydroPulse

 

Met de  BETE HydroPulse introduceert Spraybest nu een complete snel aan/uit schakelende sproeier met verwisselbare sproei-tips.
Het pneumatisch zeer snel open- en dichttrekken van een afsluitklep direct bij de sproei-opening zorgt voor een strak aan/uit-sproeibeeld zonder nadruppelen. Net zo snel schakelen maar niet de mist/nevel van een persluchtverstuiver !

 

Omdat de HydroPulse is gemaakt van RVS303 is deze zeer goed toepasbaar in de voedingsmiddelen-industrie (bijvoorbeeld bakkerijen). Dankzij de aan/uit schakel-frequentie van maximaal 180 keer per minuut aan/uit is de HydroPulse ook geschikt voor toepassingen als coaten of voor-bevochtigen.

De HydroPulse is multi-inzetbaar door zijn verwisselbare sproeitips met sproeihoeken variërend van 0° tot 120° en debieten van 0,084 tot 101 liter per minuut. Het eenvoudige en onderhoudsvriendelijke ontwerp maakt (de)montage, inspectie en reiniging met eenvoudig handgereedschap mogelijk.

 

Ons leveringsprogramma bestaat uit meer dan 40.000 verschillende sproeiers. Maak gebruik van onze expertise en laat u helpen bij het selecteren van de juiste sproeier(s) voor uw toepassing.