Close Menu

+ 31 (0)20 497 67 80

Industriële tankreiniging

Industriële tankreiniging draait om het veilig, betrouwbaar en efficiënt reinigen van tanks, vaten en IBC’s. Wanneer u werkt met oliën en vetten, zakt er na verloop van tijd veel sediment naar de bodem van uw tank. Daarom verdient uw tank om de zoveel tijd een reinigingsbeurt. Ook de wanden van uw tank mogen niet worden vergeten. Het is mogelijk om de tankreiniging door een bedrijf te laten uitvoeren, maar vaak heeft u dit liever zelf in de hand. Bovendien zijn onze reinigingssystemen op de lange termijn een stuk goedkoper en effectiever. Voer uw (industriële) tankreiniging zelf uit met behulp van de efficiënte sproeiers van BETE.

Sproeiers voor het reinigen van tanks

BETE biedt diverse sproeiers aan die de tankreiniging versoepelen. Deze sproeiers zijn toepasbaar in diverse industrieën, waaronder de staalindustrie, de chemische procesindustrie en de milieutechniek. De sproeiers zijn onder te verdelen in:

Stationaire spoelers zijn bij uitstek geschikt voor het inwendig spoelen van tanks, vaten en silo’s. Deze tanks moeten een afmeting hebben van maximaal Ø 5 m. Spinners zijn roterende vlakstraal sproeiers die gericht de wand van de tank schoonmaken. Gebruik de spinners voor tanks en vaten waar lichte tot matige vervuiling in voorkomt. De tanks mogen niet groter zijn dan Ø 7 m. Impact cleaners zijn de meest krachtige reinigers uit het assortiment. Deze roterende puntstraal sproeiers reinigen tanks tot wel Ø 40 m. De puntstralen roteren langs 2 assen en reinigen na verloop van tijd de hele wand. Zo maken de sproeiers uw (industriële) tankreiniging tot een eenvoudige klus.

Reinigers op maat laten maken

Elke sproeier heeft zijn eigen toepassingsgebied. Ook zijn er situaties waarbij de standaard sproeier niet voldoet. Afhankelijk van de druk die nodig is, produceren wij op maat gemaakte sproeiers om uw tankreiniging succesvol te laten verlopen. Een hogere druk betekent meer vloeistof en meer kracht, maar ook een hogere rotatiesnelheid. Om een te hoge rotatiesnelheid te voorkomen, wordt de overbrenging op maat gemaakt voor druk en sproeiergrootte. Neem gerust contact met ons op om uw toepassing uit te leggen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en vertellen u welk type sproeier het meest geschikt is voor uw situatie.

Contact

* Velden met een * zijn verplicht.