Close Menu
Deskundig advies sinds 1973

Sproeibol

Een sproeibol staat garant voor een efficiënte reiniging en een vlotte, eenvoudige werking. De sproeibol serie van BETE is uitstekend geschikt voor het reinigen van IBC’s, tanks en silo’s. Spoel de binnenkant van uw tank schoon en voorkom de vorming van schimmels. Maak gebruik van een sproeibol om de verontreiniging van uw vloeistoffen te voorkomen en uw tank grondig te reinigen.

Stationaire sproeiers voor kleine tanks.

Grote tanks met een diameter van wel 40 meter hebben een andere reiniging nodig dan kleine vaten met een diameter van slechts 5 meter. Kies daarom uit stationaire sproeiers, spinners en impact cleaners. De stationaire sproeiers zijn speciaal ontwikkeld voor tanks met een diameter tot 5 meter. Binnen deze categorie heeft u de keuze uit verschillende sproeiers:

De sproeibol serie is volledig vervaardigd van RVS316. Dit materiaal bestaat uit een roestvaststalen legering met een uitstekende corrosiebestendigheid. Hierdoor gaat uw sproeibol lang mee. De sproeier is bovendien leverbaar in diverse bedekkingen. Kies voor een bedekking van 180°, 270° of 360°. Ook de druk, het debiet en het bereik is variabel. Bepaal zelf wat voor sproeibol u precies nodig hebt voor uw toepassing. Gebruik de sproeibol om vaten en tanks met lichte vervuiling inwendig te spoelen.

Advies over de juiste sproeibol voor uw toepassing

Het is soms lastig om de juiste sproeibol te kiezen voor uw situatie. Spraybest heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van sproeiers en IBC reiniging. Vraag daarom om advies van onze medewerkers bij het selecteren van de beste sproeier. Daarvoor kijken we onder andere naar het industriegebied waarin u werkzaam bent, het soort aandrijving en het waterverbruik. Laat uw montage- en aanschafkosten berekenen en kom erachter hoeveel tijd en moeite u bespaart met de efficiëntie van een sproeibol. De stationaire sproeiers zijn bij uitstek geschikt voor simpele schoonmaakklussen. Reinig kleine vaten en containers met behulp van een waterdruk die tussen de 0,5 en 3,0 bar ligt. Wanneer u een grotere container wilt reinigen of hardnekkig vuil wilt verwijderen, heeft u een spinner of impact cleaner nodig. Bestel uw sproeibol gemakkelijk via onze webshop of kom langs om een beter beeld te krijgen van de sproeiers in ons aanbod. Zit de juiste sproeier er niet bij? Laat uw sproeibol op maat maken voor een optimaal resultaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Offerte aanvraag

* Velden met een * zijn verplicht.